RELATEREDE INDLÆG

10 Kommentarer

 • Svar Michelle at

  Jeg følger din blog fordi jeg syntes du er god til at støtte dem som bliver mobbet. Du er virkelig en fantastisk person som ik tænker på udsendet men det personlige!❤

 • Svar Louise at

  Jeg følger med på din blog fordi du er meget hjælpsom og vil gerne hjælpe andre og så er du jo også bare en fantastisk person <3

 • Svar Natasja Kirkegaard at

  Jeg følger din blog fordi jeg synes at du er en fantastisk person og har en fantastisk personlighed. Du hjælper andre som er eller bliver mobbet. Du hjælper andre uanset hvordan de ser ud. Du tænker ikke på det ydre, men det indre. Du støtter andre fordi du virkelig synes at de har brug for dig. Du støtter altid folk som virkelig fortjeber at blive støttet. Du siger altid din mening og alle som hater på dig tænker du ikke på. Du tænker altid positivt og er altid positiv omkring ting der sker omkring dit liv! 🙂
  Det tror jeg vidst var det hele! Til sidst vil jeg gerne lige sige at jeg elsker dig af hele mit hjerte og støtter og respektere alt du gør og laver!

  Love on you my girl! ♥♥

  Kys og kram Natasja ♥

 • Svar Milla T Andersen at

  Fordi at den er god og hyggelig 😀 og fordi du er VILDT! Sød 😉 <3 og din blog er ret sej ^^

 • Svar Freja at

  Jeg følger ikke så meget med i din blog men elsker den mest fordi jeg elsker dig du er sådan en person der kan få alle til at smile forstår ikke du blev mobbet fordi du er så dejlig når jeg læser dine statuser bliver man virkelig glad fordi jeg kan mærke du er glad

  Så jeg følger din blog men mest bare læser sine statuser fordi du er fantastisk

 • Svar Pia Damgaard at

  Jeg følger din blog blandt andet på grund af dit menneskesyn.

 • Svar Helena at

  Jeg følger med på din blog fordi du er meget hjælpsom og vil gerne hjælpe andre og så er du jo også bare en fantastisk person <3

  – Du er forresten meget velkommen til at deltage i mine give aways også

 • Svar Malou at

  Fordi du er en god blogger og du laver de bedste ting<3
  Og vi er navne søstre 😉
  Det var min kommentar bliv ved med at blogge møzz

 • Svar Eva Vejlstrup at

  Jeg følger din blog fordi du holder hovedet højt selvom du har modstand fra andre . Du bliver ved med at dele dine erfaringer med mobning og livet i det hele taget.
  Jeg nyder at læse dine oplæg vedrørende mobning- et vigtigt emne , som der skal sættes fokus på.

  Hatten af for dig- Keep up the good work !!

  Eva// eva_vejlstrup@hotmail.com

 • Skriv en kommentar