Ikke kategoriseret

Mobning, over for nogle af mine veninder

Jeg har nogle veninder som bliver mobbet. synes helt ærligt af dem der mobber det kan i ikke  være  bekendt,   Piger i er smukke som i er.  har selv været der hvor jeg føler at jeg ikke er noget værd. men ved i hvad  for mig er i meget “værd”  i er guld for mig, ved ikke hvad jeg skal gøre uden jer, i er så fantastiske Normalt dem der mobber har det dårligt over at de ikke er jer, Det er svært at glemme det der bliver sagt om en “Men”  tænk fuck dem Jeg er værd at leve har de bedste i mit liv, Håber at dem der har mobbet mine veninder ser dette indlæg at det er forkert og i skammer jer over det !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar