Ikke kategoriseret

se mit værelse

 

Jeg har fået lavet mit drømme værelse. har ikke rigtigt fået blogget i lang tid nu er jeg på igen. brugte også noget af tiden på min bedste ven og lære byen at kende vi er flyttet til. hvad synes i om mit værelse skriv en kommentar,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Dina at

    Kan personligt bedre lide noget mere enkelt og at det ikke står for mange ting over det hele. 🙂 havde nok også valgt at kører én stol istedet for træ, hvide møbler og grønne osv. Men eller fint værelse. Du har godt nok mange covers!

  • Svar anonym at

    Har altid ment at plakater ødelægger et værelse og de får altid et værelse til at se mere barnligt ud. Find nogle små billeder af noget flot. Jeg er også mere til trægulv og hvide møbler. Det får værelset til at se større ud 🙂

  • Skriv en kommentar