Ikke kategoriseret

fuld med kærlighed og respekt for andre mennesker

Jeg er ikke bare en negativ blogger der brokker sig. om hvor hårdt  jeg har haft det,  Jeg har hjulpet en del der har det mere svært end jeg har. tog mig tid til dem og lukket dem ind i mit liv hjulpet dem til at tro på sig selv og fortælle dem at de er gode nok på deres egen måde.  dagen i dag er de mine gode venner som jeg bruger tid på støtter dem altid selvom deres dage kan være triste. har de altid min støtte hjælp altid dine venner når du kan se at de er noget galt, jeg takker mine forældre at de har opdraget mig godt fuldt med kærlighed og respekt for andre mennesker!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Katarina at

    Har fuld respekt for det du gør, der burde være mange flere mennesker som dig!
    Har en konkurrence kørende på min blog, måske du har lyst til at tjekke den ud?

    http://katarina-livetifolgekatarina.blogspot.dk/2013/08/vind-200-kr-til-miintodk.html

    Mange hilsner Katarina

  • Skriv en kommentar