Ikke kategoriseret

folk har sagt til mig at jeg ikke bliver til noget i fremtiden

Jeg startet min blog op fordi i alt den tid har det bare stået på at folk har sagt til mig at jeg ikke bliver til noget i fremtiden. i kender ikke til mine fremtids planer  og at jeg blogger er bare et plus for de unge som har det svært, at i bare er jaloux over noget jeg kan. gør jer ikke til at spille sej over for mig, over nettet Mine forældre er stolte af at jeg blogger og hjælper andre. jeg har det fantastisk godt, Fair nok at der kommer lidt stød i livet når jeg nu er en blogger.  er noget så langt siden jeg startet min blog op
tænkte jeg fuck dem der siger at jeg ikke bliver til noget,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar