Ikke kategoriseret

min historie

Jeg gik i en specialklasse hvor vi var 12 elever, havde ikke så mange rigtige venner de brugte  mig nærmest hver gang jeg havde penge med i skole. for at få mig til ting jeg ikke rigtigt gad og være med til. på det tidspunkt var jeg så nede at jeg havde det skidt. over mig selv at jeg ikke turde sige fra,  der startet mobningen blev svinet til hver dag  over skolen og på nettet,  i skole tiden  blev jeg slået og sparket på. kom hjem lukket mig inde på mit værelse og græd, gad ikke i skole snakket så med mine forældre  om de ting  hvad jeg kunne gøre for at få det godt igen. måtte skifte skole. på den anden skole var der stadig lidt mobning, der havde jeg få venner som jeg gik rundt sammen med  de var søde i mod mig de  var venlig i mod mig,  ind til der kom andre på skolen som ikke kunne lade mig være i fred. mange dømte mig kun fordi de mente jeg var svag,  ind til at jeg dagen i dag har en blog og viser andre at man skal være ligeglad med dem der mobber og bliv ved med at vise folk at du er stærk selvom de sviner en til fx jeg laver blog indlæg hele tiden for at vise at jeg er stærk selvom jeg får hate.  de kan skrive så meget til mig og jeg bliver ved med at skrive positivt blog indlæg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar