Ikke kategoriseret

Jeg er ikke Fed.

Jeg er ikke Fed.  her på det sidste har 3 fyre skrevet beskeder til mig at jeg var fed tror slet ikke folk aner hvem de såre når de kalder et andet menneske for fed. kan i overhovedet ikke se at i gør det kun fordi i er jaloux på at jeg tør står fast i at jeg er mig selv.  og har måske lidt på kroppen gør mig ikke til at jeg er fed. tænk  jer om før i dømmer mig,  jeg går jo ikke lige frem og  dømmer jer .  fordi jeg blokere jer,  er fordi jeg ignorere det i skriver .  for så fjerner de onde ting i har skrevet til mig det her skulle bare ud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

6 Kommentarer

 • Svar Pizzaglad at

  Du er ikke tyk du er smuk og dejlig søde ven <3 kh. Pizzaglad du ved hvem jeg er 🙂

  • Svar prettymalle at

   søde du kender mig jo du ved hvordan jeg tager det når folk kalder mig det <3

   • Svar Pizzaglad at

    Du ved du er smuk kh pizzaglad <3 min søde ven

 • Svar Anne-Mette S. at

  Du skal slet ikke tage dig af dem. Dem der skriver sådan noget, har et problem med dem selv. Du er dejlig lige præcis som du er! Hold fast i det! 🙂

  KH http://www.amsansa.dk

 • Svar Betina at

  SÅDAN!
  Nej, gu er du ej fed, og hvor er det fedt at du stiller dig op mod dem der påstår det! 🙂

 • Svar Frederikke Jilsø at

  Du er smuk, og det er flot at du stadig er dig selv igennem alt, efter det de der drenge har skrevet, er der mange der vil prøve at blive en anden, men du har en vijlestyrke og det skal du være stolt over. <3 Du er en smuk pige, så fuck hvad andre folk siger, lyt til hvad dit hjerte mener <3

 • Skriv en kommentar