Ikke kategoriseret

i dag er jeg stærk og tør en masse ting

Jeg har haft mange sider af mig selv. Gået meget op i mit udseende lagde stort set meget make-up lag for at folk skulle kunne lide mig. følte ikke at jeg var god nok uanset hvor meget jeg prøvet på at ændre ved mig. til den dag hvor jeg begyndte og tænke mig om Hvad der var bedst. at være en af de seje piger med meget make-up som gemte sin facade.  eller være naturlig og sød i mod folk,  jeg valgte at være naturlig og hjælpsom i mod folk jeg ikke kendte. der startet det hele med min Blog og mit formål om at fortælle unge at de er dejlige uanset hvordan de ser ud. Jeg har selv været en Pige med intet selvtillid fordi jeg blev mobbet med at jeg var tyk og grim. Tog kampen op igen og igen. se nu i dag er jeg stærk og tør en masse ting. så kan du også når jeg har kæmpet og vundet sejeren frem i mod mobberne. find din vilje styrke og find din egen vej. ønsker jer det bedste 🙂  har et Godt liv dagen i dag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar