Ikke kategoriseret

kampange støt brysterne

Jeg lyttet med på Nova fm i dag om at støtte brysterne. kender et par stykker som har brystkræft det er forfærdeligt det med brystkræft.. derfor satte jeg mig ned og tænkte hvorfor ikke bare lave en fan side for os der støtter brysterne og lave et optog hvor vi går í lyserødt i hver vores by. så vi får hele verden til ikke og glemme at støtte brysterne i kan bidrage på denne her side med billeder hvor det er lyserødt.     fans af støt brysterne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Servo at

    Oh my young niece is expecting her first bubba this year. I have paessd on all my baby things to her and she is just so grateful. She will be single parenting and she doesnt have a lot. It would be lovely to gift her this? It certainly is one special blankie.

  • Skriv en kommentar