Ikke kategoriseret

tips hvordan holder du dig glad..

Søskend tid. har du nogle søskend se en sjov film dig og dine søskend kan bruge tiden til  at grine sammen det gør jeres hverdag glad sammen

Vælg dine venner med omhu. dine rigtige venner er dem der gør dig glad og støtter dig i dit liv!

Tøj få helt din egen stil. du føler dig til pas i. gå på tøj opdagelse i byens tøjbutikker prøv en masse tøj i prøverummet med din veninde. tag en masse billeder smil sammen med din veninde,

Brug tid på din hud. smør altid din hud inden du går i seng du får en blød hud og mere overskud til at se frisk ud når du vågner.

Søde beskeder det er altid rart og modtage søde beskeder fra folk som vil dig.

Selvtillid mangler du inspiration brug altid Google.dk til og søge om hjælp. du får flere gode råd der er mange sider på nettet med råd om at bygge sin selvtillid op!

Smil se en sjov film som Americas funniest videos det sætter altid et smil på min læbe se dem på youtube! Du kan besøge Furesoehoerecenter.dk og læse mere om muligheden for, at få tjekket din hørelse. Hvis man har problemer med hørelsen vil dette kunne have en negativ effekt på ens sociale samvær. Det kan give problemer med at deltage i samtaler og i det hele taget være social.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar