Ikke kategoriseret

Hvordan kan jeg hjælpe andre.

Hvordan kan jeg hjælpe andre. Jeg viser folk hvor meget jeg har kæmpet. At man stadig kan være glad og positivt. lukket alt ude og koncentrere mig om at ignorere folk som kun er ude på at få mig ødelagt. Det lykkedes ikke. Lad aldrig mobberne  få sin vilje. Jeg begyndte og se det gode ved at være mig selv. Og dele mit budskab med min historie. Det du kan gøre som en indsats for dem som bliver mobbet. grib ind og fortæl at det her er noget som du ikke finder dig i. Synes at man godt kunne lave et spil så mobberne har forståelse at det er forkert at mobbe andre. Sådan så de lære reglerne i skolen hvordan man skal opføre sig hvis man ikke opføre sig ordenligt er der nogle ting man skal i spillet der får de forståelse for at man skal behandle andre med respekt!     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar