Ikke kategoriseret

Mine tanker går til dem der bliver mobbet

Det var svært for mig at stå frem. Med min barndom med at jeg var blevet mobbet. Men hvad gør man ikke for at sætte mere fokus på dette emne. Du ved jo ikke hvor mange unge som sidder der ude som stadig bliver mobbet. Der er mange som går og har det dårligt med at komme i skole. Fordi de bliver mobbet, Jeg bruger meget af min fritid på at skrive med mine følger og venner. Om mobning og giver dem gode råd. Går med meget kærlighed og mine tanker går til de unge som har det svært. Vil være cool hvis i vil skrive jeres oplevelser med. Mobning så vi kan dele os.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Cecilie Laura Olsen at

    Ja det har jeg, og det er forfærdeligt og ikke spor sjovt. Det nok noget af det væreste man kan blive udsat for i hele ens liv.

  • Svar Nakita at

    Det er forfærdeligt at gå igennem især hvis man ikke har nogen venner eller nogen som står op for en..

    Er selv blevet mobbet siden 1klasse og bliver stadig mobbet og jeg er 17år idag.. men dog så flyver det ud igennem det andet øre da jeg er træt af det er det samme igen, igen og igen

  • Skriv en kommentar