Ikke kategoriseret

Jeg forstår ikke helt folk,

Jeg  forstår  ikke  helt  folk,  som  dømmer  en,  uden  de  har  mødt  en.  Jeg  går  heller  ikke  og  hakker  ned  på  andre,  Jeg  er  glad  for  den,  jeg  er,  At  i  så  syntes,  at  jeg  lige  skal  blive  hakket  ned  på.  Fordi  jeg  ikke  er  god  til  komma  og  punktummer,  som  i  er.   Det  handler  ikke  om,  hvem  der  er  smart  og  tror,  at  man  er  sej  Det  handler  om  at  man  klare  sig  godt  i  livet.  og  man  har  venner  som  støtter  en,  Jeg  har  venner,  som  viser,  at  de  holder  af  mig.  Og  ens  familie  elsker  en.  Er  det  vigtigste  i  livet,  Jeg  føler  mig  for  at  være  ligeglad  over  for  de  ubehagelige  beskeder,  som  folk  kan  smide  efter  mig.  Kan  i  ikke  tage,  at  jeg  har  en  blog  og  støtter  folk.  Jamen,  så  er  det  jer,  som  skal  gå  væk  fra  min  blog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar