Ikke kategoriseret

Mit budskab

Jeg  ved  slet  ikke,  hvor  jeg  skal  starte  henne,  Jeg  lavet  bloggen  for  at  komme  ud  med  mit  budskab.  Ved  godt,  at  folk  kan  misforstå  mine  indlæg.  At  jeg  godt  kan  virke  lidt  selvglad.  med  at  det  kun  er  mig  alting  handler  om.  Når  det  faktisk  handler  om  at  inspirere  folk.Til  at  være  sig  selv.  og  slet  ikke  en  du  ikke  er.  Min  selvtillid  har  ligget  meget  i  bunden.  Det,  påvirket  mig  meget,  at  folk  kun  ser  mig  som  en  grim  pige.  I  stedet  for  at  åbne  ind  til  mig  og  se  det  indre  i  mig.  Følte  mig  virkelig  hadet  af  alle  ind  til  nogle  søde  veninder  fortalte  mig  det  modsatte.  Det  fik  mig  virkelig  til  at  få  mere  selvtillid  og  mod  til  at  skille  mig  ud  fra  andre.  Og  være  den,  jeg  er.  Mine  haters  kan  komme  igen,  når  de  har  fået  respekt  for  det  indre  af  mig.  Og  når  de  ser,  at  jeg  har  kæmpet  for  det,  jeg  vil  opnå.  Jeg  er  nået  der  til,  hvor  jeg  siger  det  lige  ud.  Dig  der  hater,  du  har  virkelig  valgt  et  forkert  valg.  Du  kan  aldrig  få  mig  til  at  græde  og  slette  det,  jeg  har  opnået,  ønsker,  at  du  bliver  væk.  Og  indse,  at  det,  jeg  laver  ændre  meget  i  andres  liv.  Jeg  er  ikke  selvoptaget  af  at  sætte  fokus  på  at  hjælpe  andre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar