Ikke kategoriseret

Bedste veninde dag

I dag har jeg brugt noget af dagen. På at være sammen med min bedste veninde. Folk har ret, at jeg skal komme ud og glemme alt det negative. Har haft en fantastisk dag sammen med min bedste veninde. Vi har været i byen 3 gange. og fjollet lidt  rundt. taget billeder.  vi høret  musik fik snakket meget. Så gik vi hjem til mig så på tøj. Vi fik også  taget outfits billeder. vi gik også i superbest skulle hen med mit skrabelod vandt 100 kroner på det.  Du er en af de tætteste veninde, som jeg kan  fortælle alt til.  skønt at du havde tid til mig. du er den ægte veninde  for mig min smukke bedste veninde. sammen kan vi alt.  Du hjælper mig alt oppe, når jeg er nede. Når jeg er sammen med  dig, føler jeg mig  glad og en stærk pige.  Som  smiler.  Siden første dag, vi mødtes, kunne  du gøre mig glad. har altid ønsket en veninde som dig.  Vi har  den samme tøj stil, og vi kan snakke om alt. Er rigtig glad for, at du er så lyttende over for mig. elsker dig virkelig meget højt smukkeste bedste veninde.  vores venskab  vil vi aldrig miste,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar katrine at

    Jeg ville virklig godt være din veninde

  • Skriv en kommentar