Ikke kategoriseret

svar og spørgsmål

Jeg har altid tænkt på hvordan du kan virke så glad hele tiden når folk går og hater dig _  Når jeg får en hate besked tænker jeg på dem som støtter mig. derfor bliver jeg endnu mere glad. Og glemmer alt om de dårlige ting der sker __    hvad gør du hvis du ser nogle blive mobbet?❤️ _  Jeg kontakter personen som bliver mobbet. Og  giver personen gode råd . skrev til  personen hvordan jeg holdte mig stærk.  Ønsket hende det bedste i fremtiden_    Hvad er dit bedste minde med familien?_  det var at vi tit tog til Sverige og Norge for at bruge familie tid med hinanden. savner at kunne nyde en ferie med min familie uden alt for meget internet. hvor vi laver ting sammen. _ Hvordan er din blog blevet så berømt?_  Jeg begyndte og lave videoer på min facebook blog. Hvor jeg var  100% mig selv. blogget om mobning og giver folk gode råd. Siden der begyndte folk og følge mig. som aldrig før._   Jeg vil gerne vide hvad du gør for at få en masse følgere på instagram_  del din instagram  på din profil vær gavmild. Giv folk shoutout. De vil altid huske dig for at være en gavmild person og give dig noget igen,    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar