Ikke kategoriseret

ingen skal ønske og være mig

Ingen skal ønske og være mig. Da jeg var lille var jeg lidt “tynd” men så i en periode hvor jeg blev mobbet. Begyndte jeg og tage på. og trøste spise. Den gang blev jeg kaldt for klam og tyk. følte folk som såret mig skulle jeg bevise at jeg sagtens kunne blive tynd igen. men sådan gik det altså ikke. de vil altid huske ordet tyk. Først i 2013 lagde jeg et nyt billede op på facebook. hvor der blev skrevet at jeg har tabt mig. blev lettet over det og glad. tabt mig 5 kg .  Jeg vil fortsætte med min træning uanset hvad folk siger. Dem som kalder mig tyk vent og se om en måneder eller 2  så ser i en mere glad pige med former,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Silje at

    Ville med glæde bytte liv med dig, det du nævner er INGENTING.

  • Skriv en kommentar