Ikke kategoriseret

nytår

Jeg har hentet min veninde i Næstved. Da vi kom hjem tog vi i Nicolai. For at kigge på en nytårs kjole til mig. Fik købt en del nytårs ting i Superbest. Vi er næsten klar til på  tirsdag til vores nytårs fest. Det sidste bliver købt i morgen. Elsker min nye kjole den sidder perfekt på mig. Det er et godt valg. For glimmer er lige det flotteste,  Takker for så manges menneskers støtte. I har ret jeg må føle mit hjerte og vise mit gå på mod. Ved jeg kan. Har mine venner og familien som altid er ved min side. De har fortalt mig at jeg Aldrig må give op. Det jeg er bedst til skal jeg blive ved at kæmpe for.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Sarah Bailey Gyldendal at

  Du har lige givet mig lyst til, at tage på ultimativ nytårs shoppingtur imorgen! (:
  Jeg har ikke engang en nytårs hat endnu s;
  og desuden, så mangler jeg, at købe rafle gaver! uha. Min dag blev pludselig bedre.
  Det er altid dejligt, at bruge penge! Hav et FANTASTISK nytår smukke <3

  • Svar prettymalle at

   Er jeg glad for at høre smukke <3
   det er også dejligt og købe ind i god tid så der ikke er lang kø i butikkerne <3
   godt nytår til dig <3 smukke

  Skriv en kommentar