Ikke kategoriseret

fact om mig

1. Jeg elsker at se folk som smiler 2. Har en svaghed for tøj. 3. Da jeg var lille var mit første kælenavn malle.  4. Danset tit i min prinsesse kjole da jeg var 5 år.  5.  Jeg har 2 søskend  6. Mit kendetegn er at jeg er en lav brunette. med blå øjne og har et sødt smil.  7. Jeg har en bedste ven som jeg altid vil være stolt over.   8. Jeg er en ærlig pige med et godt hjerte som ikke er bange for at hjælpe andre.  9. Jeg er på instagram  hver dag i  6 timer om dagen.  10. Jeg er ikke bange for at sige min mening. Det eneste jeg prøver når jeg siger min mening til folk. Giver dem bare gode råd ikke andet.  11. Jeg er ikke en hård tøs men en alt for sød tøs som respektere mange.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar