Ingen kategori

taler ud om min angst.

Ja jeg lider af Angst. Jeg har lært at styre min Angst så jeg ikke får Angst anfald. Jeg har nogle gange måtte skynde mig hurtigt hjem. da jeg kunne mærke at jeg ikke havde det så godt. Det som mest er svært for mig på grund af Angsten. er at jeg tit bliver ked af det over små ting som sker i Mit liv. fx  Når jeg modtager en Ubehagelig besked. eller når jeg har nedture i mit liv! Det kan gøre at jeg har svært ved at tro på mig selv. Det er Faktisk kun min Familie som ved at jeg har angst. Kan enlig ikke huske om jeg har skrevet det på Bloggen før. Jeg har haft svært ved at åbne mig op og fortælle hvordan jeg har det. Når folk de dømmer mit ydre uden at kende mig. De ved at Jeg tager tingene så tungt. Derfor synes folk at jeg er så sjov at gøre Grin med. Eller mobbe, Jeg er Stærkere end de Negative beskeder. mit Mål som jeg vil arbejde med er at Lukke mine øre for De negative kommentar. Og tænke fremad i stedet for at hænge mig i de dårlige tider. Som jeg ind imellem har. Jeg skal også lære at Sige fra når Folk prøver at få mig ned, Så de ikke bare får sin vilje. Og lade vær med at læse folks Negative beskeder. I den seneste tid har mit liv været Dårligt. den følelse at man ikke var God nok. Blev bekræftet i At jeg Alligevel er god nok som jeg er. Af en dejlig veninde. Jeg må lige skrive wow jeg er stolt af alle dem som støttet mig i Dårlige tider. dem som gav mig mod til at få skrevet mit Indlæg. Vi alle sammen går med noget som vi enlig ikke tør at dele med  verden. Som sagt jeg er ikke bange for at få det fortalt at jeg Har Angst. Og hvis folk ikke ønsker at være venner med mig på grund af min Angst er det deres tab ikke mit Problem. Jeg er bare en Ærlig pige som gerne vil skrive hvad jeg Føler. Jeg ved at der er mange som går med Angst uden at de lige selv ved det. Så mit indlæg er en mulighed for at folk med angst kan skrive ind og Beskrive hvad de har Angst for, lad os tale mere om Angst så vi kan hjælpe hinanden til at få der bedre. Knus #Malou IMG_5086

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

15 Kommentarer

 • Svar Katrine at

  Det er virkelig stort af dig at dele så privat en del af dig selv, godt gået!

  http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

 • Svar High On Makeup at

  Godt indlæg det er altid sundt at dele sine tanker. Nu kan jeg ikke lade vær med at bemærke hvor sundt og smukt hår du har – kæmpe misundelse herfra 🙂

 • Svar Borderline at

  Hej Malou. Tusind tak for din besked på min blog <3 Og virkelig et fint indlæg om hvordan det er at leve med angsten for angsten – det er nemlig ofte det det handler om, når man har lært at bearbejde sin angst – nemlig at man er bange for at den kommer igen, og så kommer den 🙁 Modigt, og hvor er jeg stolt af dig! Du skal nok komme ud på den anden side, det tager tid og kræver arbejder, men du skal nok klare det 🙂

  Mvh BorderLineren.bloggersdelight.dk

 • Svar alexiana at

  Det er så stort af dig at dele noget der er så privat, så først og fremst godt klaret.
  Og husk at rose dig selv hver dag om hvor god du er og hvad du er dygtig til 🙂

 • Svar CHH at

  Hej Malou 🙂
  Sikke et fint indlæg. Flot at skrive så personligt et indlæg – men der er sikkert flere der går med lignende følelser og syns det så er dejligt at læse en der har sat ord på. Det kræver mod, at offentliggøre! Sejt.. Sikkert også en befrielse for dig, at sidde og skrive tanker og følelser ned! 🙂
  Tak for besøg på min blog.
  KHH
  CHH / twocardamom.bloggersdelight.dk

 • Svar Cille at

  Det er virkelig flot af dig at dele sådan en privat sag som denne, hatten af for dig og kæmpe respekt herfra <3 Knus Cille

  http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

 • Svar Tina at

  Rigtig fint indlæg.
  Det er så flot at du tør stå frem om fortælle om det. Lider selv af social angst og depression så kan nemt genkende de ting du skriver om. Det er svært at åbne sig op og fortælle om det men når man endelig gør så kan det være en kæmpe lettelse.
  Du er velkommen til at kontakte mig hvis du vil snakke lidt om det at have angst 🙂
  http://tinamiddelhede.bloggersdelight.dk

 • Svar Foxfaces at

  Hej Malou,

  Hvor er det flot af dig at dele sådan et personligt indlæg. Det er helt klart et rigtig godt skridt på vej mod en angst-fri hverdag 🙂

  kram foxfaces

 • Svar blackorgreytoday at

  Fint indlæg!
  Godt du kommer ud med dine tanker og følelser. Håber at først vil forstå og respektere det mere nu!
  Mange knus

 • Svar Spitfiremom at

  Flot indlæg. Prøvede angst i min barsel. Ganske simpelt forfærdeligt. Det med at du ved det her er helt tåbeligt og kroppen er bare ligeglad.

 • Svar Kamilla Hansen at

  Hej (:
  Rigtig god blog. Altid rart at komme ud med tanker, og dejligt at du kæmper. Hatten af 😉
  Knus Kamilla

 • Svar Cecilie Krog at

  Rigtig godt indlæg. Super sejt at du stiller dig frem og taler ud!
  Der er så mange der går rundt og har en eller anden form for angst, så synes det er super godt at du står frem omkring det!

  /Cecilie

 • Svar pernillekit at

  Hej Malou 🙂 Takker for din hilsen til mig på min blogger ..jeg er ny herinde .så skal lige finde ud af det .jeg har lige læst dit det er så fedt du tør læg ud med det , jeg så dig også på tv en dag inde i folketinge. flot .:-) forsat god dag 🙂

 • Svar Cecilie Wiese Bang at

  Dejligt du taler ud <3 Jeg skriver om selvværd og selvtillid på bloggen, tjek det ud 🙂

  http://energitanker.bloggerspoint.dk

 • Svar john allan poulsen at

  hej Malou dette er bare så flot af dig at mobbnings loven skal frem
  den ros skal du have også er jeg glad på dine vegne at du tør stille op i folketingent
  med det sammen med din familie også er det dejligt at du tør at tale ud

 • Skriv en kommentar