Ikke kategoriseret

hvem er jeg og hvorfor er jeg populær

Ja hvem er jeg. mit navn er Malou er 22 år folk har set mig i tv’et på tv øst i nyhederne og på @kontakt  hvor jeg var inde og snakke om Mobning delte min historie med mange mennesker. har også været i BT med en artikel om mig. omkring mobningen efter at jeg stod frem på tv. er der folk som stadig mobber mig,  Jeg er bare en pige som godt vil leve mit liv og være et Forbillede for andre unge som går igennem det samme som mig,  Jeg har fået meget støtte og alle de dejlige beskeder i sender mig læser jeg faktisk og det gør mig så glad. er virkelig taknemlig over at der er folk som ingen gang kender mig som viser sin støtte til mig, det er så fantastisk føler virkelig at jeg er god nok.  Har fået et par spørgsmål omkring hvordan det kan være at jeg har så mange følgere. Folk synes at jeg er spændende at følge fordi at jeg stadig står op selvom jeg er blevet mobbet næsten hele mit liv,  Det er den grund at folk følger med i mit liv  man kan godt sige at jeg er kendt på Vine  37.429  mennesker har trykket følg på min Konto  om Mobning valgte og gå all in på vine som er en Engelsk app  hvor man ligger små video klip op. Jeg synes at det var min mulighed for at vise mobberne at jeg kan blive til noget fordi de sagde at jeg vil blive til et Nul.  derfor kæmpet jeg mig op til tops, alle kan kæmpe for sin drøm og hvis i virkelig ønsker at jeres drøm skal lykkedes kommer det til at ske,  Her er linket til BT artikel i kan læse og se min video jeg laver,     bt mobning malou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Vivi Binderup at

    Kære Malou nu har jeg fulgt dig i tv2øst et par gange det Gør mig ondt at du er udsat for dette og at der findes mennesker der kan Være så onde . Jeg syntes du er en sej pige ❤og du fortjener alt det gode i livet . Knus og kærlige hilsner fra Vivi

  • Skriv en kommentar