Ikke kategoriseret

1 ting du ikke ved om Mig!

Jeg har aldrig skrevet offentligt på nettet at jeg faktisk følger med i blogs fra Sverige af.  Elsker Sverige har været på ferie 3 gange  elsker deres Jordbær og alt den smukt natur de har i Sverige.  Det er tit at jeg kommer til at lave et indlæg omkring ting i ikke ved om mig, Har tit hørt fra folk at de tror at jeg er selvoptaget fordi at jeg har en blog. og at jeg sikkert ikke følger nogle Blogger. end kun min egen,  her får i svaret  jeg læser mange blogs og har massere af tid til at tjekke folks blog ud hvis de linker til deres blog til mig tjekker jeg det altid. For hvem vil ikke have gratis Shoutout for sin blog  så kom med jeres blog måske deler jeg din blog næste indlæg Nellie  Inspirere mig hun har en god tøj stil også skriver hun mange Fantastiske indlæg om mode heste om hende selv. Det er værd at følge hende hun er 100% sig selv ligesom mig og elsker at folk tør at være sig selv det viser mere personlighed i blogger som er sig selv.  men tjek hendes blog ud her  tryk på linket   nellieberntsson.se

11078050_703975603040500_1496456023620007137_n

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

Skriv en kommentar