Ikke kategoriseret

det er et stort frem skridt for mig

Hvordan det går i mit liv. Jeg har fået mit overskud tilbage og fået mere energi har været ude og gå en tur for at få en masse frisk luft. Har jo brug for at komme ud en gang imellem det er et stort frem skridt for mig at vende angsten om til noget positivt det føles fantastisk at jeg bare kan gå ture uden at få det dårligt, I morgen skal jeg ud igen og tage på foto tur. Har mit elskede spejlrefleks Kamera og få skudt en foto serie med Natur billeder. jeg har også en hobby overvejer at starte min helt egen foto klub op, hvor jeg tager ud og fotografere på mit eget tempo. og på min helt egen måde, alt skal altså ikke være perfekt når man tager billeder i sin fritid. bare man selv synes at ens billeder bliver gode. Der er sket meget i mit liv, har fået mit helt eget blog domæne det er meget nemmere at huske mit blog navn nemlig Malouchristensen.dk er blevet bedre til at tackle mit Negative modstand jeg har fået. og selvom folk prøver at gøre min dag trist finder jeg mit overskud frem og gør det jeg drømmer om, Blogning og musik fotografering kan ingen tage fra mig. det har styrket mig til at leve min drøm ud. Jeg er begyndt og indse at jeg bare skal være bedøvende ligeglad med folk som har et problem med hvad jeg gør, og hvordan jeg ser ud. har vendt det om til noget positivt folk som dømmer mig er Jaloux over at jeg stadig  holder hovedet højt og viser en ændring i livet. er virkelig stolt over at have kommet ud på et nyt kapitel i mit liv som består af lykke og støtte  en familie som altid er der for en,  plus at jeg er på verdens bedste blognetværk. Bloggers point som jeg er mega glad over at jeg er hos dem,  så i kan nok læse jer frem at mit liv har ændret sig en del. Gik fra at være usikker på mig selv til en lykkelig pige med massere af overskud i livet, hjælper stadig en masse søde piger som går igennem Mobning! der vil komme en masse indlæg med råd og Inspiration til at leve din drøm ud og hvordan man undgå mobning. kan ikke skriver mere om mit nye projekt før jeg har fået planlagt det,

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Xanh at

    Hej Isabella,Kan du me5ske le6gge et link, for jeg kan simpelthen ikke finde dem inde pe5 TopShop’s hsmeemjide. For ja, de er supersf8de, og jeg kunne godt lige te6nke mig at se lidt ne6rmere pe5 dem. :)Fed blog!Mvh

  • Skriv en kommentar