Ikke kategoriseret

at leve et liv med Angst !

at leve et liv med Angst. Jeg skal til lægen i dag op og snakke om mit Angst så jeg kan få hjælp. Så jeg kan få lettet mit hjerte op og komme videre i mit liv, der vil altid være små mennesker som ønsker en noget ondt. Så det er vigtigt at få snakket igennem og selv søge hjælp så jeg kan komme videre i mit liv. I stedet for at lade folk køre psykisk på mig Jeg har også følelser og har et varmt hjerte ligesom jer, Måske ser de mennesker ikke indeni i en hvordan man faktisk har det. De glemmer at man går med ar på sjælen. Det slår mig dybt i hjertet af folk Ikke bare kan stoppe op og tænke at dem man mobber får det psykisk dårligt og selv kan se at det er forkert at være så modbydeligt i mod folk som bliver mobbet. tro det eller ej Mobningen og overfald har gjort at jeg har Angst I dag. Jeg føler at jeg gør det rigtige i den sag, kæmper stadig for at skrive om Emner som Angst mobning osv. Helt seriøst folk tror at jeg gør det her for at være Opmærksomhedskrævende det er det sidste jeg ikke vil være! seriøst jeg glæder mig til at komme i behandling  så jeg kan gå sikkert rundt uden at gå i Panik over hvad folk kan finde på at gøre imod en. også jeg får det meget nemmere ved at blokere folk når jeg får hade beskeder. det vil gøre at jeg får et fantastisk liv. Skriver et indlæg når jeg er i gang med en behandling, Hvordan det går mig og min behandling går som forvente!

IMG_6486.PNG

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar