Ikke kategoriseret

har været langt nede i mit liv!

Jeg er kommet i det punkt i mit liv. Hvor jeg hat tænkt mig om hvad sulte gør ved mig, folk har været gode til at skrive at de synes at jeg er perfekt som jeg er. Og de synes at jeg ikke skal tabe mig. Det er jeg taknemlig for at folk skriver det til mig. Så er der en usikker pige som mig som synes at jeg skal tabe mig, Synes at i skal vide en episode i mit liv, Jeg har været langt nede  hvor jeg har prøvet at sulte mig selv på grund af folks umenneskelig meninger flyver ud af munden på dem, Folk skrev at jeg er så tyk at jeg burde dø! der har været mange som mente at jeg var fed og Klam. Nu står jeg på den lyse side og kan spise 3 måltider uden at føle mig dårligt tilpas føler at jeg har vundet min kamp imod min sult episode i mit liv,  Jeg ved at jeg er stærk nok til at sætte mere fokus på folk omkring mig som vil mig det bedste. Så her i aften vil jeg holde Blog aften og skrive om alt muligt positiv som jeg oplever ved at være blogger og ved at være en offentlig person som kæmper i mod mobning.

 

jpghjjtt

 

jjpghhrtkthhh

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Kimberly at

    You are a beautiful young lady. I am a mother and grandmother. I am glad to see a young person trying to make a difference. God bless you! Keep your head up high and shoot for the stars. If you miss them grab the moon and try again.

  • Skriv en kommentar