Ikke kategoriseret

shiny.dk og toytoy.dk

Der kom en pakke til mig I dag fra webshoppen som hedder Toy Toy og shiny. I kan tjekke den første webshop ud som er  shiny.dk  de sælger  Neglelak. tøj. make-up. osv. Jeg kan helt klart anbefale websiden til mine læsere, her kan i se de 6 stk. selvlysende neglelak jeg fik fra Shiny.dk  klik på linket   selvlysende neglelak det er en god webshop jeg vil bruge den fremover. sener vil min mors veninde ligge selvlysende neglelak på mig også vil der blive lagt et billede op så i kan se resultatet af en ud af de 6 neglelak jeg fik, det bliver den lyserøde neglelak jeg kommer til at have på Da jeg elsker farven lyserød  den næste webshop er Toy Toy hvor jeg fik en dagbog med Frost og en sparebøsse med Frost. her er deres webshop hvor du kan købe legetøj og Disney ting det er en god webshop hvis man har små børn som elsker legetøj. Jeg ved at der er mange som elsker Disney. det er en god mulighed og tjekke webshoppen ud og det kan du på det her Link,   toytoy.dk  Jeg skriver det lige ud  Jeg elsker frost har set filmen op til 2 gange er en fan Girl af frost. lige siden at jeg så et film klip fra filmen frost fik jeg lyst til at tage i biografen og se filmen med mine forældre og søster. her kan du købe dagbogen og sparebøssen med Frost. og en masse andre ting med frost. og andre Disney figur legetøj osv. frost   Dette indlæg er sponsoreret.  

jppgjhjljjjkk

 

jppkhkhkjjj

jppjkrtyiyiy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar