Ikke kategoriseret

kageoplevelser

Jeg fik de her mini bageforme lige til at lave Mini muffins. så det gjort vi her til aften. De bageforme kan købes på webshoppen.  klik ind og se om der er noget i står og mangler så i også kan bage lækre kager. mini bageforme  Jeg elsker lækre kager så det er 100% at jeg vil på et tidspunkt købe over webshoppen og vil bage endnu flere kager. på et tidspunkt og lave flere indlæg med sunde kager eller andet. webshoppen er så Fantastisk, de har mange forskellige ting i webshoppen. de bageform jeg fik er så pæne elsker kærlighed og hjerter. designet passer til mors dag, Min mor synes at designet var sødt og smukt.  Jeg fortalte hende om webshoppen. Det blev hun glad for. forsiden er et pænt design her kan i klik ind og tjek det ud,  kageoplevelser  her er får i billeder af de Mini muffins og de bageforme jeg fik sponsoreret af Kageoplevelser.com   dette indlæg er sponsoreret

jpppggghjjhjbb

jpplkjhh

 

jppgghjjkkk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar