Ikke kategoriseret

Giveaway Loom bands

Jeg har fået en pakke af  smykkebixen.dk  det er en masse Loom bands som en af mine læsere kan vinde  det er super at jeg kan få lov til at forkæle  en læser med Loom bands. Det du skal gøre for at deltage er at skrive hvad du laver af kreative ting. også skal du skrive din mail med så jeg kan kontakte dig hvis du er den heldige vindere.  Hvis ikke du er den heldige vinder kan de se hvor man kan købe Loom bands henne. klik på linket og du kommer direkte ind på hjemmesiden hvor du kan se en masse billeder af de Loom bands de har på webshoppen.  loombands   obs vindere bliver fundet 29 Maj klokken 12:00   Det er min Mor og Jeg som finder vinderen. Alle kan deltage både unge til voksen mennesker.

jphgkkjref

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

21 Kommentarer

 • Svar Rie at

  Armbånde laver jeg

 • Svar Yvonne Frederiksen at

  Jeg hækler duge og karklude. Og næste projekt er en abe.

 • Svar Sandra Holmelund Hansen at

  Jeg laver armbånd, kors,blomster, og begynder snart på et cover til min mors telefon.:-)

 • Svar pia sroka at

  Jeg syr selv tøj,laver sangskjulere,kort til fødselsdag,osv, mine døtre elsker at lave loom bands, perleplader, smykker,male billeder, eller lave billeder af gamle blade/magasiner med idoler,så vi er en meget kreativ familie,mine døtre ville blive meget glade, da de snart er løbet tør for looms. 🙂

 • Svar Anette Ninon at

  Jeg er i ved at lave et kludetæppe.

 • Svar mariannelykke at

  skal snart i gang med forhåbentlig at lære at hækle
  marianne.lykke@gmail.com

 • Svar Mari at

  Jeg elsker at lave smykker og “lege” med Fimo-ler:-)
  major-minx(a)sol.dk

 • Svar Pia Hansen at

  Jeg broderer laver festsange og sangskjulere og hygger med datteren med alle mulige figurer i loom bands men er snart løbet tør så det kunne jeg rigtig godt tænke mig at vi de

 • Svar Louise O at

  Laver slet ikke nok kreative ting i hverdagen, men når jeg endelig får sat mig bliver det til smykker, pudebetræk og mosaikker.

 • Svar Lis Vinter at

  Jeg strikker strømper – men mine børnebørn er vilde med Loom, og det vil da være dejligt at have når de kommer på besøg 😉

 • Svar Anne-Marie at

  Jeg bruger meget kreativitet i køkkenet, nye opskrifter, slik, støbte chokolader, lakrids og bolcher. Tegner og skal snart forme noget af selvtørrende ler også kan jeg lide at sy, men får ikke gjort så meget ved det.
  Min yngste datter er meget kreativ med pap, papir og lim, silkklay bliver til mange figurer og hun elsker også loombands, hvor hæklepinden desværre er gået i stykker. Så denne give away vil virkelig gøre stor lykke.

  Kh.
  Anne-Marie

 • Svar Pia Eriksen at

  Jeg syr, strikker, laver scrapbooking og havearbejde

 • Svar Lea Thomsen at

  Jeg tegner rigtig meget, og ofte maler jeg også. Dog deltager jeg i denne konkurrence for min 9 år gamle lillebrors skyld. Han elsker simpelthen at lave armbånd med sådanne elastikker, så derfor ville jeg elske, at kunne glæde ham med sådan en fin stak elastikker.

 • Svar Anita - Photomusen at

  Jeg fotograferer og elsker at rode rundt med billedebehandlingen. Desuden strikker og hækler jeg. Sidstnævnte har jeg lært for ca. 4 år siden.

 • Svar randi pedersen at

  Jeg elsker at være kreativ og i sær når det gør folk glade de kreative ting jeg laver er ting som fx nøgleringe armbånde og pynt det giver bare sådan en indre ro når jeg sidder der og pusler med kreative ting 🙂 email: randipedersen49@gmail.com

 • Svar randi at

  Jeg elsker at være kreativ i sær når det gør andre glade de kreative ting jeg laver er fx armbånde øreringe og pynt det giver sådan en indre ro når jeg sidder og pusler med kreative ting

 • Svar Kamille Dahl at

  Jeg tegner meget og laver smykker

 • Svar Henriette Porsborg at

  For tiden hækler jeg tæpper. 🙂

  hp@henrietteporsborg.dk

 • Svar Diana jensen at

  Jeg laver smykker og loom band både armbånd halsbånd figuer mm som jeg sælger og pengene går til julehjælp til enlige forældre.
  Jeg håber jeg vinder så jeg kan lave en masse og sælge aå jeg kan hjælpe endnu flere til jul.

 • Svar Nana at

  Super fin blog du har!! Jeg tegner og maler mine egne grafiske tegninger, som jeg giver til min familie og bekendte og også pynter så fint i min stue. Jeg laver også smykker til mig selv. Det er altid sjovest at lave tingene selv, synes jeg 🙂

  Hilsen Nana, http://www.sumodtageren.dk

 • Svar Syarif at

  Hej Karin och tack! Jag lovar att jag ska bli lite mer frekvent sknbiert ockse5 . Idag blev jag till exempel ve4ldigt blogg inspirerad av att ste4da bort 13 gigantiska fe4llda tre4d fre5n tomten pe5 landet. Problemet e4r bara att ta sig tid att be5de ste4da fe4llda tre4d OCH skriva. Men jag jobbar pe5 det

 • Skriv en kommentar