Ikke kategoriseret

alle har ret til at følge sine drømme !

Jeg ser måske ikke perfekt ud. folk som dømmer os ser ikke den gode side vi har i os. De tror at de kan læse vores tanker og følelser. Der tager folk fejl. De tror at bare fordi man ikke er populær skal man holdes uden for eller rettet sagt Mobbes. Sandheden er at vi alle er så forskellige som person. Alle kan få venner og være lykkelig bare man finder sin egen vilje styrke og sin egen vej frem i livet, Selvom ens drømme er langt fra skal man tænke på at gøre sit bedste fokusere på din drøm du vil i sidste ende stråle af glæde og opnå din drøm. rom blev ikke bygget på 1 dag. det tager tid og opnå sine drømme.  Mit sidste ord til jer Aldrig giv op husk håbet er altid med dig uanset hvordan du ser ud. Om du er tynd eller buttet har alle ret til drømme og succes  familie og venner,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar