Ikke kategoriseret

støttet min veninde igennem hendes svære tider i hendes liv. #stopmobning

Jeg har altid været en pige som tager mig godt af dem som har det svært, Jeg har en veninde som ikke har haft det så godt. Med sig selv.  Folk fra byen af har mobbet hende. Jeg forsvare min veninde når nogle siger grimt om hende,  Hun fortjener ikke at blive Mobbet. Det handler ikke om at være populær og  have en ondsindet personlighed, I det mindste handler det om at være en god veninde som støtter en eller en god ven som altid er der for en, Min veninde er noget af det sødeste på denne jord. Kan godt være at folk som mobber hende ikke kan se at hun er ligesom alle andre piger, Det er fuldstændig forkert at såre og mobbe folk som Ikke kan gøre for at man måske ikke er så populær som mobberne siger de jo er. som sagt jeg vil altid være en ægte ven/veninder som man kan snakke alt med. har selv valgt og beskytte min veninde eller mine venner når de har brug for mig. For en ægte veninde lader ikke folk mobbe ens venner.  Jeg har tit måtte tage med min veninde i byen i en periode for at guide hende på rette vej til at tro på sig selv og forsvare sig selv. Hvem er ikke usikker og bange for at folk skal mobbe en igen. Jeg gjort det meste for at hjælpe min veninde. For ingen har brug for at blive kaldt ondsindet ord som Mongol grim osv.  Prøv og forstil jer hvis ingen hjalp dem som havde det svært var der intet gjort for at forhindre mobberne til at såre andre. Alle er ikke ens vi er alle forskellige vi er alle unikt og smuk som vi er!

 

Unavngivet

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Sivva at

  Hej, det er en fin blog, du har 🙂
  Hvis jeg skal give et lille tip, så er det at tjekke igen, om er er nogle stavefejl og at alt hænger sammen i indlægget. Jeg får ikki rigtig rede på hvad det er, du skriver. Det er som om, at der mangler punktum og kommaer nogle steder. Men igen – fin blog – keep up the good work 🙂

 • Svar Sivva at

  Hej, det er en fin blog, du har 🙂
  Hvis jeg skal give et lille tip, så er det at tjekke igen, om er er nogle stavefejl og at alt hænger sammen i indlæggene. Jeg får ikki rigtig rede på hvad det er, du skriver. Det er som om, at der mangler punktum og kommaer nogle steder. Men igen – fin blog – keep up the good work 🙂

 • Svar Anonymous 15 at

  U have a really nice blog, and it inspires me, I think that many people think that your blog is awesome

 • Svar Linda at

  bra skrivet.

 • Skriv en kommentar