Ikke kategoriseret

Accessories.dk

Jeg modtog en Pakke fra Accessories.dk  Fik de her Overdrevet seje sol briller  som jeg synes er så Seje. dem kan du købe her Klik på linket. og du kan købe de her Seje sol briller. wayfarer  også fik jeg også nogle Flotte ørestikker de kan købes her, ørestikker  Det er en Fantastisk webshop Jeg vil fremover bruge den Hvis jeg en dag står og mangler og skal købe julegaver eller Fødselsdags gave,  Sener kan i vinde  De overdrevet seje sol briller og de flotte ørestikker  på min blog. Vil der snart blive lavet en Giveaway så i må vente lidt med at deltage før der kommer et nyt indlæg. Glæder mig til at se hvor mange der vil deltage i Min kommende giveaway. Elsker at overraske folk som måske ikke har så mange penge. Det er en god ting at holde giveaway til mine trofaste og nye læsere,

jpghjrjrjjhhy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Dedi at

    Super fedt med nogle billeder i ektrsa god kvalitet. Det gf8r det meget mere spe6ndende, stilet og ikke mindst mere professionelt at le6se/se pe5. Din blog er super fed, inspirerende og det kf8re bare for dig. Du skal virkelig have ros for den. En forslag til hvad nogle af dine kommende indle6g handler om, kunne det ve6re mad og lignende. Det er oftest noget folk (inkl. mig selv) mangler inspiration til Mange knus herfra <3

  • Skriv en kommentar