Ikke kategoriseret

Giveaway vind en kjole fra Katsumi.dk

Jeg har besluttet mig for at  sætte en Giveaway op på bloggen hvor en heldig pige kan vinde en Smuk Kjole. Og vinderen bliver kontaktet når giveaway slutter den 1 juli.  så alle har chancer for at nå og deltage  Det du skal skrive om er at beskriv din største drøm hvad vil du gerne opnå i dit liv. Her kan du besøge webshoppen som Min Giveaway er sponsoreret af  katsumi.dk   Kjolen kan fås her. i vil se hvordan kjolen ser ud som en af jer kan være heldig at vinde,     kjolen  Jeg glæder mig til at høre hvad jeres drømme er i Livet, Lige en ting til det er en onesize  så mange kunne passe kjolen,

jpphkhklktktktjtjjjtjtjtjrjrkkrr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

9 Kommentarer

 • Svar Sam Madeleine Athena at

  Ej, hvor er den vild, den kjole! Jeg deltager og krydser alt hvad krydses kan 😀

  Min drøm her i livet, er først og fremmest at blive fri for psykisk sygdom, hvertfald i en grad hvor jeg kan leve et normalt liv. Jeg har borderline, angst og svær ADHD, så der er lige lidt at arbejde med. Når der er nok styr på det, til at jeg kan genoptage uddannelse, vil jeg gerne have HF som enkeltfag og arbejde ved siden af i nattelivet, som bartender, eventpige eller klub bestyrrer. Når der er gået et par år med dét, vil jeg gerne uddanne mig som indretningsarkitekt eller grafisk designer og senere i livet, når jeg engang skal slå mig ned med mand og børn, vil jeg måske også gerne være selvstændig med webshop, der skal specialisere sig i interiør i nordisk design! 😀

  Og ellers, så drømmer jeg da om mand, børn, hus, hund, bil, rejser, osv. Forhåbentligt med den skønne fyr, jeg er sammen med nu – for han er fandme noget unikt og ham vil jeg gerne blive gammel med!

 • Svar Katrine Ringbæk at

  Super lækker og festlige kjole! Den vil helst sikkert finde sin plads i mit klædeskab!
  Puha, det er noget af at spørgsmål, at skulle svare på her en onsdag aften. Jeg har siden 9. klassen haft en drøm at blive fysioterapeut, hvor jeg gerne vil uddanne mig i Århus. Min drøm er, at kunne syge på sygehuset med genoptræne. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at arbejde med kræftramte, især unge. Jeg har lige miste en god ven til kræften. Min største drøm er, at kunne hjælpe syge med min forhåbentlige kommende fysioterapeut uddannelse.
  Min drøm er, at bosætte mig i Sønderborg med mand og børn. Jeg er vild med Sønderjylland og kunne sagtens se mig se leve et liv i Sønderborg.
  Det var min drøm. Jeg krydser fingre for, at jeg vinder den smukke kjole! 🙂

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

 • Svar pia sroka at

  Min drøm i livet er at blive fri for smerter, være rask, og glad, jeg har dårlig ryg som er medfødt som giver mange smerter hver dag, så kan jeg også begynde at dyrke lidt mere motion,som jeg ikke kan nu,det ville være så dejligt, kjolen er bare så fin og smuk. 🙂

 • Svar Jannie Mette van Hasendonk at

  Hvor er den fin – jeg må aflægge hjemmesiden et visit 🙂

  – Min største drøm er, at ende lykkelig. Det er ikke meget, men det er min drøm <3
  Jeg har haft en masse blokader på min vej, men er nu endelig på vej tilbage til livet igen.

  Kærlig hilsen
  Jannie

 • Svar Camilla Jensen at

  Min største drøm er at jeg kan få det bedre med mine psykiske problemer som gør at min hverdage er meget svære, og at leve et nomalt liv nu hvor jeg har bodet væk fra det normale liv siden man var 4 månede Gamel.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at
  Få styr på mit liv og den dag når det sker vil jeg opnå min drøm om at blive rigtig god til gymnastik og klaver for det betyder rigtig meget for mig.
  ❤️

 • Svar Anna at

  Min største drøm, er at blive en professionel animator og lave tegnefilm og spille film :3

 • Svar Louise Janner at

  Min drøm er at jeg kunne gennemføre min uddannelse uden problemer. Har for nyligt fået diagnosen ADHD (ADD), og det gør det hele svært for tiden, men jeg tror på mig selv, at jeg kan klare det.

 • Svar Sarah Skovlund at

  Meeeeega fed kjole

  Min største drøm er, at få et godt liv med mand og børn, og en god uddannelse

 • Svar Nina Bogicevic at

  Min største drøm, er at lave fede dokumentare om mennesker og kultur. Jeg ville elske at fjerne alle fordomme, så verden havde en større forståelse for hinanden. Stor drøm, men vil helt sikkert gå efter det 🙂

 • Skriv en kommentar