Ikke kategoriseret

venner

Som noget helt nyt Skriver jeg om emnet venner. Jeg vil fremhæve 3 personer som er tæt inde på mit liv. Som er en del af mig,  Har tit hørt må vi ikke se hvem dine venner er. Som støtter dig. Jeg laver et til indlæg  næste torsdag af de sidste venner som altid er der for mig. Hvis jeg skal lave flere af de slags indlæg skriv gerne en Kommentar,

 

 Charlotte. du er en Fantastisk veninde. Vi har haft vores nedture men alligevel Elsker jeg dig Kan huske da vi var til the voice hvor vi blev væk fra hinanden. Fordi at jeg absolut skulle have Søde Christophers autograf og billeder. Jeg skulle aldrig forlade dig alene. Det husker jeg til næste the voice koncert den 13 september, Også kan jeg huske at vi en dag skulle lave en Video om Mobning sammen hvor vi spillet skuespil. Vi har oplevet meget sammen, Vores stamme sted var Day&night der var vi tit inde.  Og snart skal vi til Hansapark sammen som ligger i Tyskland det glæder mig sindssygt til,  Du skal vide at du er Elsket af mig og selvom vi har vores opture og nedture er du stadig en del af mit liv. Vi løser altid vores problemer og det er det vigtigste i vores venskab.  Alle de minder vi har sammen kan aldrig slettes det vil altid huskes i Mit hjerte. Så meget betyder du for mig,

 

 

Kristian For første gang jeg så dig  synes jeg at du var så skøn en fyr. Og det er du altså stadig, der er ingen som dig. Du er min Bedste ven. til verdens ende, Der er ingen andre mennesker som kan gå imellem os.  Jeg vil altid beskytte dig imod folk som mobber dig. For i Mit hjerte og sjæl fortjener du kun det bedste.  Jeg ved hvor meget du har gået igennem og det ønsker jeg ikke at andre skal gå igennem. dit og mit venskab er Unikt der er intet som kan få os ned, Selv mine forældre har sagt at du er velkomme hjemme hos mig. Fordi du er min bedste ven som Jeg holder meget af mere end du aner. Vi har mange gode minder sammen som jeg altid vil huske på Kan du huske da vi var til koncert til Nykøbing Falster fest uge. Det skal vi da opleve sammen igen,  Uanset hvad må vi holde sammen imod Mobning og hate så Kan folk ikke få os ned!   Du vil altid være i mit liv. er taknemlig for at du altid er der for mig, Min sødeste bedste ven

 

 

 

Line  du er en Fantastisk veninde. og du ved hvor meget jeg holder af dig,  Kan huske da jeg lige var flyttet til Lolland mødes vi. på første dag klingret vi godt sammen. Det gør vi stadig Du er en skøn pige. bare syndt at nogle piger fra byen af skal være så ondsindet imod dig.  Hør her piger synes at i skal vide hvor FANTASTISK Line hun er. I går virkelig glip af en veninde i verdens klasse. Jeg tør i det mindste gå ind og forsvare Line.  og jeg forstår ikke at en pige får lov til at kalde min veninde for Mongol. for det er hun absolut Ikke. Og jeg har det sådan her Jeg hjælper mine med mennesker. Vil ikke være en medløber til Mobning  Jeg griber ind når jeg kan se der er brug for hjælp.  Line er ligesom alle andre piger,  Og i mine øjne er alle mennesker unik på vær deres måde, Og nu skifter jeg Profilbillede på facebook for at støtte mine venner som selv er gået igennem mobning ligesom mig,

Unavngivet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar