Ikke kategoriseret

Jag lever ett liv i mobbning

Jag kämpar med något som jag vill ha ut med jag har ångest det går mig mycket att jag ofta kommer att påverkas att vara ledsen eftersom jag inte kommer att kunna gå ut och ta en massa bilder med min kamera. Jag älskar att följa min dröm. Jag kommer att vara osäker och rädd för att vad människor kan hitta för att göra mot mig jag upp till 2 gånger var attackerades av två flickor som inte kan stå mig. har en gång varit helt nere på grund av mobbning. Jag blir mobbad varje dag kommer att kallas fula fett tik, etc. av människor som ingen tid vet vem jag är. De har en felaktig bild i huvudet av hur man ser ut för att inte vara mobbad. en dag, jag hoppas att alla de som mobbar kan förstå att det är unikt att vara sig själv. och inte vara den person de är, folk tror att jag är ful och jag förtjänar inte att vara glad och få min dröm uppfylld. Jag har ställt in min kampanj profil på vinstockar i syfte att få mer fokus på Mobbning ångest. och de frågor som är viktiga i livet. Jag är villig att hjälpa andra människor att få ett bra liv och följ din dröm det är bara du som är en kämpe när du visar din översittare som du kämpar för din dröm och du visar att du kämpar för dina rättigheter ingen förtjänar att ha det dåligt. Min blogg är en plats där alla som har det svårt kan skriva vad de känner till mig och till andra ungdomar som har haft samma problem som kan ge dig råd. Jag kommer alltid att ge dig råd när

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Carina at

    Good work fine Malou . Good luck in your work and reach your dröm

  • Skriv en kommentar