Ikke kategoriseret

skal jeg blogge om tøj Inspiration ??

1. Jeg køber altid tøj som er blevet sat ned i pris. som længe har været i tøj butikkerne. Jeg er meget af en tøj elskere. Når jeg kigger på tøjet kigger jeg altid på prisen før jeg beslutter mig for at købe det, Det sker tit hvor jeg bare går ind og henter Inspiration til hvad der er på mode. Så jeg kan begynde og lave en masse tips til at købe billigt tøj. Når jeg ikke har noget at lave der hjemme. Kan jeg godt finde på at finde en masse webshops som sælger billigt tøj. Og lave en tøj liste til hvad mit næste køb skal være. Det højeste beløb jeg har købt for. er 700 kroner  det var en Malene Birger bluse. Jeg fortryder ikke mit køb, Normalt plejer jeg ikke og bruge mine penge på noget overdrevet dyrt tøj mærke. Vi alle har vær vores smag om vi er til mærketøj eller er til Billigt tøj.  Jeg er meget tilfreds med det tøj som jeg går i.  Vil i godt have at jeg skriver et Indlæg med Inspiration til Billigt tøj  må i meget godt lige Kommentere i mit Indlæg,   I må have en Fantastisk dag

jpphlhkhkykylhlhhlæjjæjæjuæpuupuu

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar