Ikke kategoriseret

Wow i har hjertet med jer <3

Hvordan skal jeg Beskrive alle jer Skønne mennesker som går imod strømmen. og viser at i har hjertet med sig. Som i ved delte jeg en video inde på en Gruppe, Der er de skønneste mennesker. Har aldrig i mit liv modtaget så meget støtte og opbakning i mit liv, Jeg har altid mødt had og mobning igennem hele min skole gang, blevet tæsket og overfaldet. Er blevet råbt luder efter op til 4 gange, Stadig når jeg går mig en tur i byen, Tit dukker der den her pige op som mobber mig sammen med hendes 2 veninder. Jeg har vendt dem kinden 2 gange og de fortsætter. Nu prøver jeg at kæmpe videre. Jeg er så Glad en pige. så dejligt at se  i har så meget sammenhold imod de mennesker som Mobber, Hvis i selv bliver udsat for Mobning  kan i altid skrive til mig, Vil med glæde gøre jeres fremtid fantastisk. nu når i gør så meget for mig

jppgktkjtyjyjhlhllhhlhh

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar