Ikke kategoriseret

Er blevet svinet til af en Webshop!

Hej har du nogle sinde oplevet at en webshop har svinet dig til. Det har jeg prøvet for første gang i dag. Jeg synes at det er rigtig ubehageligt. Det gør mig rigtig ked af det. At blive svinet til på denne måde, Jeg troede at når man havde en webshop skulle man behandle sine kunder med respekt. Det er den her webshop som sviner mig til

IMG_8201.PNG

IMG_8200.PNG

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Sus L. Hansen at

  Ej, det er da helt vanvittigt. Og du har ret, det burde en webshop slet slet ikke gøre – det giver jo dårligt omdømme. Mærkeligt at de har så mange følgere

 • Svar degnebolig at

  Hvor uprofessionelt af dem!
  Det under mig at denne webshop er privat på Instagram. Har du anmeldt dem for den upassende kommentar? – hvis ikke, vil jeg rådgive dig til at gøre det.
  Lad dig ikke gå på af det selvom det absolut ikke føles rart er få en sådan kommentar :’)

 • Skriv en kommentar