Ikke kategoriseret

Softlips Giveaway til piger

Som jeg skrev holder jeg pause fra Facebook af. Grunden at jeg er kommet i en periode hvor jeg har det psysisk dårligt. Af private oversager . Kan lige rumme og få sat en Giveaway op og sener lave et indlæg hvor en Bloggere får et shoutout. Fire personer kan være heldig og vinde 1 stk Softlips til sine læber. Det du skal gøre for at deltage skrive en Hilsen til mig og komme med en grund til at du skal vinde det Produkt til dine lækre læber, Finder 4 vindere den 10 juli

IMG_8276.PNG

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

20 Kommentarer

 • Svar Emma hodzic at

  Hej Malou jg elsker dig rigtig højt du har hjulpet mig med meget og der har jeg også sagt før ! ❤️ Krydser fingre for at vinde ! ❤️
  Vil gerne vinde da jeg virkelig mangler en god læbepomade og har dsv ikk selv mulighed for at købe en selv :/ så dette kunne være en stor dejlig chance ! ❤️

 • Svar Freya at

  Hej mus håber du for det bedre jeg vil gerne vinde det fordi den ser god ud og har aldrig prøvet en softlips og har brug for en læbepromade <3 <3

 • Svar Liv at

  Kære Malou
  Jeg har fulgt dig i lang tid og har så meget respekt for dig og hvem du er og at du tør stå frem som du selv er
  Du har hjulpet mig igennem en svær tid og jeg er dig evig taknemlig
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde da min egen er brugt op
  Tak igen og håber vi en dag kan mødes❤️
  Hilsen Liv

 • Svar livsblog at

  Hej Malou
  Jeg hedder Liv og har fulgt dig et stykke tid
  Jeg beundrer dig og har så meget respekt for dig og hvem du er
  Du har hjulpet mig gennem en tid hvor jeg ikke havde det godt som du har nu og jeg ønsker dig alt muligt held & lykke
  Jeg håber at jeg vil vinde da alle mine læbepomader ikke er særlig gode og jeg har brug for en så jeg krydser fingre og håber du vil hjælpe mig
  Hilsen Liv

 • Svar Nicoline Friis at

  hej søde. jeg har fulgt med på din facebook side og din blog i noget tid nu. jeg syntes det er sååååå mega sejt at først bliver mobbet men har har “bekæmpet” det, hvis man kan sige det sådan, og det er jo mega fantastisk fordi du er et fantastisk menneske!!! wow det er svært at forklare hvor meget jeg ser op til dig!! og ved du hvad?.. (her kommer mit yndlings citat) “hater gonna hate, but im gonna live my life”. jeg vil gerne vinde læbeproduktet fordi jeg har kæmpet med springe og tøre læber i ca. et år nu og der er intet der virker så derfor håber jeg at “softlips” vil hjælpe… men selvfølgelig kun hvis jeg er en af de heldige vindere 🙂 <3

 • Svar Lotte at

  Hej søde Malou du er helt vildt god til at blokke og rigtig sød håber at jeg kommer til at vinde men jeg vil i hvert fald sige at jeg synes at det er synd for dig at du bliver mobbet❤️

 • Svar Jenny Sterup at

  Hej Malou!❤️
  Jeg vil meget gerne vinde denne præmie, fordi jeg elsker læbepomader! Jeg samler på dem i flere forskellige varianter og form for former!
  Jeg har hørt at denne skulle være en lækker og god læbepomade!
  Så derfor ville jeg smadre godt vinde en

  Elsker dig❤️

  Kh. Jenny

 • Svar Yasmine at

  Hej Malou jeg håber du får det bedre og selvom vi ikke kender hinanden super godt så kan du altid skrive til mig. Rigtig god bedring.
  Jeg vil gerne vinde den fordi jeg altid har meget tørre læber og jeg har ikke fundet en læbepomade der virker ordentligt endnu. Så jeg håber at den her Gør det hvis jeg vinder.

 • Svar lugispige13 at

  Mig smukke, jeg føler med dig med alle de ting du har været i gennem jeg håber virkelig at du får det bedre det kan ikke være rigtigt at du skal have det sådan du kan altid kontakte mig over Face hvis du har brug for at snakke er her for dig til hver en tid du er sku en sød og skøn person med masser af godt humør ❤️ love iza

 • Svar Liljan Vind at

  Hejsa Malou. Det er så flot det i gør. Ville sådan ønske det hjælper. Min søn starter snart i skole og håber han får en dejlig og problemfri skolegang. Kunne godt bruge lidt til læberne ❤. Rigtig god bedring kære Malou

 • Svar Rebecca Røddik Normand at

  Hej smukke!
  Jeg har fulgt dig i rigtig mange år.
  Og jeg synes simpelhen at du er en af de sejeste jeg har set. At du kæmper så meget for at komme igennem dine hverdage, og alligevel har et smil på dine læber. Du er et stærkt menneske! Der er ikke mange som kan det du gøre. Og at du ligefrem hjælper mennesker som har det svært, er så vidunderligt. jeg respekterer dig, virkelig. Især fordi jeg selv har det svært, og forstår hvad du går igennem. Jeg ville ønske at jeg var så sej som dig!

  Jeg håber selvfølgelig at jeg vinder, da jeg altid har haft problemer med mine læber. Min familie og jeg har virkelig problemer med penge, så jeg har ingen mulighed for selv og købe en. Jeg ser det her som en rigtig stor mulighed. Så jeg krydser virkelig finder for at jeg, måske er en af de 4 vindere!
  Jeg håber du får det bedre, og at vi snart kan få dig at se igen!
  Knuuus!

 • Svar rie at

  jeg vil gerne søde <3

 • Svar Jeanette hauschild at

  Hey søde jeg vil rigtigt gerne vinde så jeg kan forkæle min dejlige datter som har det hård men ny flytning Af skole

 • Svar pia sroka at

  Jeg vil ønske dig en rigtig god sommer, og så synes jeg det rigtig flot af dig at du hjælper andre som er blevet mobbet, er selv blevet mobbet meget i skolen,det var ikke særligt rart,men trods det gik jeg i skole hver dag, de skulle ikke knække mig,jeg vil gerne vinde,da jeg gerne vil have dejlig bløde sommerlæber. <3

 • Svar nicoline findus at

  Det er fuldstændig ligegyldigt <3 det er noget du må bestemme, hvis jeg vinder så overraske mig!!!<3<3<3<3

 • Svar kit at

  hey kun godt tænker mig vinder så en

 • Svar Jane Rønsted Tvede at

  jeg elsker din blog og følger dig og kan slet ikke sætte ord nok på hvorfor folk er så onde at mobbe <3 man skal respektere folk som de er og i mine øjne er du DEJLIG <3
  ville blive dybt rørt hvis jeg vinder <3

 • Svar Julie brehmer at

  Vil helt vildt gerne deltage da mine læber tit er tørre også selv om jeg bruger læbepomade det hjælper slet ikk så det vil betyde meget hvis det blev mig

 • Svar Frede at

  Hilsen: Hej søde Malou.
  Som du nok har hørt mange gange før er du rigtig dejlig!
  Faktisk så dejlig, at folk fra hele verden følger dig <3
  Du har opnået rigtig meget, og jeg er meget imponeret over dig. Jeg har fulgt med helt fra starten, og må indrømme at jeg aldrig havde troet du ville opnå så meget! Du er en stor inspiration for alle 🙂
  Personligt følger jeg dig fordi jeg selv er blevet mobbet da jeg var mindre. Jeg elsker at se at der er nogen der gør noget, og jeg vil gerne støtte op om dit projekt og hjælpe med ALT hvad jeg kan for at få mobning stoppet! 🙂 <3
  Hvis du har brug for at snakke med en kan du altid skrive. Og husk, man skal ikke altid være stærk, det er ok at slappe af engang imellem 🙂 <3
  Knus og kram, Frede

  Grund: For lang tid siden fandt jeg disse læbepomader. De kostede kun 20 kroner dengang og var i en stift. Jeg syntes de var mega gode og brugte dem hele tiden.
  En dag kunne man ikke få dem mere, men de var blevet lavet om til dem der var på billedet og også blevet en del dyere, hvilket gør at jeg ikke kan købe dem mere :-/
  Jeg er ikke den rigeste, så jeg blev mega glad da jeg så man kunne vinde dem her! 🙂 <3

 • Svar Yvonne i at

  Er først lige begyndt at følge dig 🙂 spændende.
  Jeg hader tørre læber 😉 kan gå helt i panik hvis jeg ikke lige kan finde en læbepomade ;-). Vil super gerne ha soft lips

 • Skriv en kommentar