Ikke kategoriseret

Fuck hvad andre tænker!

Jeg sad nede ved min Frisør og tænkte det her igennem, halv delen af mit liv har jeg ladet mig gå på af folks Negativ kommentar. Nu indser jeg hvor vigtigt det er at tænke Fuck Negativ hate og Mobberne. Lad os i stedet give Hinanden respekt og Credit  for at vi tør at være os selv. Jeg har gået igennem mange faser i mit liv  Har været en meget genert pige som har været meget inde lukket i mig selv.  hvor jeg nu er gået fra til den pige som har så meget overskud og Livsglad i mit liv. det gør at jeg nu tør at være mig selv. og tænke fuck dem som ikke vil mig, der er flere mennesker på denne jord som Respektere en for den person man er. Jeg er klar til at åbne op for  nye muligheder i mit liv. som gør mig lykkelig  så mine dage kan blive endnu bedre, Jeg er godt tilfreds med min krop og mit udseende. Det kaldes selvtillid det er også vigtigst i ens liv. man skal være stolt af sig selv og sætte stor pris på de ændringer i ens liv. Jeg giver mig selv et klap på mine skuldre for at det går godt med mit Angst. kan ikke mærke at jeg har det dårligt mere. kan være lidt længere ude uden at mærke at jeg går i Panik,  Vil dele det her indlæg med jer mine dejlige læsere <3

jppjhjggfdewqvbjkooo

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar