Ikke kategoriseret

er ikke opmærksomhedskrævende i det mindste indser jeg mine små fejl!

Kan godt fornemme at folk tænker sit og mener at jeg er opmærksomhedskrævende. Vi alle kan ikke være enig  jeg indrømmer da gerne at jeg laver små fejl i livet. Hvor jeg tænker hvorfor gjort jeg nu det, og prøver at rette op på mine fejl.  I det mindste kan jeg indse mine fejl og ændre på den måde jeg udstråler på, Jeg har været meget fremme  på de social medier som Facebook.  hvor folk har fået et surt opstød over mine videoer. Nogle mente at jeg er lige så  irriterende som Fie som en person skrev på mit opslag.  hvor en anden person skrev hvor hun nævnte at jeg samlingens med  Fie Laursen.  Mig og Fie Laursen er 2 forskellige personer. vi har hver vores personlighed. tror ikke at ingen af os vil samlignes med hinanden  for det er ikke så rart at være ens.  Right Fie  er en smuk og Inspirerende pige. synes at det er så Irriterende at folk skal have så travlt med at brokke sig og skrive at jeg er en Opmærksomhedskrævende so.  Prøv i selv og være i samme sted som jeg er i nu. I aner ikke hvordan det er at leve et liv med Angst og frygt for overfald. Sorry men det er en ond og modbydelig verden vi lever i. Mange dømmer hinanden på ens udseende. De har virkelig kun respekt for dem selv, Jeg er usikker for at sætte mine ben i København og i andre byer. efter som de oplevelser jeg har oplevet, Så følges jeg kun med mine forældre når jeg skal ud. for at være i sikkerhed, Sørgeligt at folk ikke kan lade mig leve mit liv, Følte lige jeg skal ud med et langt og ærligt indlæg. Hvis i vil lære mig bedre at kende skriv ind hvad i godt vil vide om mig,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Carina at

    Bare fortsæt med det du elsker. Min læge sagde en dag til mig, at jeg skulle gøre det, der gjorde mig glad. Altså medmindre vi er ude i kriminalitet osv 😉

  • Skriv en kommentar