Ikke kategoriseret

Kvindelig former Debat!

Jeg kan ikke selv lade vær med at være Stolt over at jeg har tabt mig. Nu kan  Nutiden unge drenge som går på Gymnasium pakke sine  latterlig bemærkninger  væk omkring at de lige synes at jeg er Fed og de synes at jeg ligner en flodhest. osv. I aner ikke hvad tanke gang i går med.  nogle gange så tror i noget uden lige at  tjekke er det nu rigtig at hun er overdrevet fed, I tager virkelig fejl, Har i virkelig ikke set en pige/kvinde med kvindelig former før. Husk lige på at jeg er 22 år. Har jeg for resten ikke lov til at have lidt fedt på kroppen. resten er også muskler. så vil kroppen ikke holde sammen. Jeg er ikke den pige som jeg var da jeg var lille. Vi piger og kvinder udvikler os, Så synes da lige i skal vide det før i kalder piger med kvindelig former for Tykke, Jeg er nok ikke den eneste som har fået sådan nogle Latterlig bemærkninger omkring min Krop. vil dele mit indlæg med mine støttende Læser. det kræver hårdt arbejde at tabe sig. og alligevel bliver man kaldt tykke fede.  min (mening)  giver det ikke mening at kalde en pige som har kvindelig former for tykke.

jpphhgggmalouui11738090_735067186598008_3313949923050396245_n-horz

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar