Ikke kategoriseret

hvorfor lyve når man kan sige sandheden?

Jeg kender godt til det med at nogle man virkelig stolet på så fandt man ud af at de taler usandt om en. Det er ikke særligt fedt. at sidde der og føle sig ikke noget værd for de personer. Hvis i oplever at folk lyver over for jer. sig til dem direkte vær ærlig frem for at lyve over for os. man kommer længst i livet hvis man er bund ærlig og siger det som det er selvom det er svært. Jeg har det sådan når jeg er sammen med mine venner siger jeg altid sandheden frem for at stikke en lille hvid løgn, jeg elsker at være ærlig over for min Familie og veninderne de ved at de altid kan stole på mig, til hver en tid, nogle gange kan man se på folk at de går med noget som de lyver med, Så er det vigtigt at føle sit hjerte og spørger ind til og sige vær ærlig frem,

jpphlhkhkykylhlhhlæjjæjæjuæpuupuu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar