Ikke kategoriseret

tv øst indslag Mobning!

Jeg er en ung kvinde som har været igennem grov Mobning. Jeg har delt hele min kamp med mange mennesker, har medvirket i nyhederne med min historie og med mig og min mors budskab. Der skal være en mobbelov i Danmark, det er bevist at der er mindre mobning i Sverige. sørgeligt at Danmark er hårdt ramt af mobning. der er mange unge som sidder der ude som ikke tør og stå frem til deres forældre at de bliver mobbet. Jeg gjort noget ved det før det var for sent. tog mod til at fortælle mine forældre at jeg blev mobbet. det hjalp mig blev taget ud af skolen. og mobberiet sluttet. ind til at jeg fik social medie har folk sendt mig de mest hadefulde kommentar og beskeder til mig. Uden at jeg kender de her mennesker. her er små bider af de beskeder som jeg modtager,  bliver kaldt luder grim at jeg burde dø for ingen ville jo savne mig. bliver også kaldt misfoster, Der var en gymnasium elev som skrev til mig  køb dig nogle nupo bar du trænger til at tabe dig. haha vi alle gør grin med dig. Det fik mig til at indse at der skal gøres noget ved mobningen så mig og min mor lavet Denne her Facebook gruppe som hedder. For alle os som bliver mobbet eller er blevet mobbet. det er et frirum til unge og voksen som har det svært. hvor de kan komme ind og dele deres historie om deres fortid som mobbe offer. eller hvis de bliver udsat for mobning kan de komme ind og skrive med nogle som går igennem det samme, så føler man sig ikke alene om det som man har det svært over.  min mor og jeg var blevet inviteret på Christiansborg til et konference  hvor jeg skulle blive interviewet af Inger støjberg. Hvor jeg stod og fortalte om min Historie til et levende publikum. efter jeg havde gjort det stod tv øst  klar til mig. Hvor jeg skulle gøre status til et lille Interview om hvordan det gik. Det gik super godt, i kan se det indslag hvis i klikker her, Så kommer i direkte ind til det. på deres hjemmeside, mobbelov malou tv øst nyhederne

IMG_5238.JPG

19628_690179474420113_8216530956283844856_n

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Christina at

  Kære Malou

  Det gør mig dybt ondt at se hvor stor en betydning mobning har for dit liv. Det direkte skær i mit hjerte at høre du isolere dig fra omverden… men under alle omstændigheder vil jeg gerne give dig et godt råd med på vejen. Om det vil gøre en forskel har jeg desværre ikke kendskab til. Men for din egen skyld, synes jeg ikke du bør udsætte uddannelse. Når man når til uddannelsessystemet ser man anderledes på en… dermed ikke sagt de alle respektere dig som person… hvilket jeg ville ønske! Men jeg synes du skal vælge et uddannelsested langt fra dit bosted for at undgå at komme i kontakt med folk du kender i forvejen. Det vil mindske de kommentarer du frygter at få og samtidig vil du opleve en gensidig respekt for at du tør komme ud… jeg ved det er utroligt svært og meget grænseoverskridende… men gør det for din egen skyld og ikke for at bevise verden du kan… tro mig, du vil sidde tilbage med en følelse af sejre!
  Håber alt det bedste for dig! Vil ønske dig alt muligt held og lykke fremover… og hold endelig fast i den viljestyrke du besidder for din egen skyld!:)

  Mange knus og kram fra en fast følger

 • Svar Ivan at

  Ke6re FieDet er utrolig flot af dig at sitlle dig frem og tale se5 e5bent om mobning !Jeg kender dig ikke men ne5r jeg ser dig pe5 TV2 ser jeg en meget ung voksen kvinde med et smukt ydre, en ste6rk og ke6rlig sje6l og enorm vilje. Bag dine store smukke f8jne er et lille barn der er gjort se5 grusomt fortre6d men du har ke6mpet og det har gjort og gf8r dig ste6rkere. Jeg kender dig som sagt ikke men ikke desto mindre er stolt af dig og af at du ve6lger at ke6mpe i mod mobning, en kamp som ikke lun er for dig men er for se5 mange. Super flot !Du er et godt menneske og du kan uden problemer var stolt og ge5 med oprejst pande.

 • Skriv en kommentar