Ikke kategoriseret

Spørgerunde Blogning/ del jeres blog

Hvordan får man så mange følgere ?  jeg har et unikt tips til jer som godt vil have mange følgere. uden at betale penge for det. Denne app jeg har opnået meget succes på hedder Vine opret en profil derinde lav små cool videoer. hvis du har en web blog eller facebook blog. gør det synligt at du har en blog, Det kan være at du får mange nye læsere. Nu skriver jeg ud til alle hvordan jeg fik succes på vine. Fordi på den app kan man følge så mange man vil uden at blive Blokeret. på Vine. Folk opdaget mine små talk videoer omkring Mobning og at man er smuk som man  er. Jeg lavet også nogle små videoer af hvor jeg synger. og lagde nogle små videoer af min søde kat Leif og de andre små katte killinger, så folk kunne følge mit liv. Delte så tit mine blog indlæg derinde. Folk begyndte bare at følge mig. for mund til mund metoden. efter den video jeg lavet om Mobning har jeg fået så meget støtte og ros. på mit indlæg på min blog, Tit når jeg tjekker vine er der omkring 50 nye følgere på kort tid. og sådan har det været i lang tid.

 

Hvad er bedst? Facebook blog eller Bloggers point? Jeg er mest til bloggers point hvor jeg er nu. Som sagt Facebook er også godt når man skal have kontakt til sine venner. når jeg ikke skriver blog indlæg og arbejder på mine indlæg. så logger jeg på facebook og faktisk en Facebook status kan give mig inspiration til hvad jeg kan skrive om på bloggen. Har de mest sjoveste steder at få Inspiration henne, selv når jeg sidder og spiser aftens mad kan jeg sidde og have en ide til et indlæg. Lige så snart når jeg skal til at skrive et indlæg forsvinder den ide til mit indlæg som jeg lige pludselig fandt på. Jeg må leve med at jeg nogle gange har svært ved at huske, så er det godt at jeg har en blogger bog hvor jeg skriver alle mine Inspiration ide indlæg op. Så glemmer jeg det da ikke igen 🙂  hehe 

 

Hvordan får man folk til og blive intresseret i ens blog ? Det kommer automatisk når man lige er startet på sin blog for første gang som jeg var. begyndte jeg og skrive 100 indlæg på få dage. Hvor jeg tænkte igennem hvad vil unge piger læse om. også måtte det tage den tid før folk begyndte og være Interesseret i min blog og mit liv. I starten af mit blogger år. havde jeg kun omkring de 1000 besøgende på bloggen. Efter der gik det fremad jo mere Positiv energi du giver til dine læsere og dem som tjekker din blog jo flere synes at du er en spændende person,  Man vælger ikke selv hvad folk synes om en. I starten synes folk at jeg var så dum og dårlig til at blogge. fik meget hate da jeg Startet bloggen, Jeg tænkte folk skal ikke have en chance for at gøre mit liv til et helved og standse mig for at følge min drøm. Så jeg fandt den rette indstilling Jeg har en masse grunde til at være en Glad pige I stedet for at lade haters ødelægge mig. Til sidst tænkte jeg det her. Jeg har et langt liv foran mig som jeg skal bruge til noget Positivt. så Fuck om folk hader mig. for at jeg lever mit liv. Jeg ved selv hvor mange som holder af mig. det er det vigtigste så kan had være fuldstændig ligegyldigt bare det at jeg er mig selv kan folk have meget svært ved at Respektere. Vi alle er ikke ens. Hvis vi alle havde  samme udseende vil verden være forvirrende så vil jeg hellere være mig selv frem for at ligne alle andre, til sidst vil jeg skrive hvis du har en blog send et link til din blog. det gælder også jer som har en facebook blog del den gerne her inde så jeg kan synes godt om jeres blog og følge med

jpggbloggeer11745592_735801599857900_3028590709610619307_n-horz

 

 

 

 

 

 

 

 

      

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

6 Kommentarer

  • malouchristensen
   Svar malouchristensen at

   Jeg vil skrive et indlæg om din blog i aften. da jeg kan linke til din blog og facebook side. også 2 andre bloggere. <3

 • Svar Amanda at

  I er velkomne til et smut forbi min blog 🙂

 • Svar Anne-Mette Højbjerg at

  Folk skal da være mere end velkomne til at kigge forbi. 😉

  http://www.giz-blog.dk

 • Svar Louise ✎ Bylouise.dk at

  Jeg vil da også benytte mig at muligheden for at dele min blog, når nu Malou er så venlig at give os andre mulighed.

  Tak for tipsene Malou. 🙂

  Kh Louise
  http://bylouise.dk

 • Svar Isabel at

  Du må da hjertens kigge forbi 🙂
  Knus Isabel

 • Skriv en kommentar