Ikke kategoriseret

Jeg har en masse overraskelser til alle mine Skønne læsere.

Jeg har en masse overraskelser til alle mine Skønne læsere. må desværre ikke skrive så meget om det i nu. Så vil I ikke have noget at glæde jer til, Jeg har lidt små travlt i det her stykke tid så hvis jeg ikke lige svare jer er det fordi at jeg er ved at Fokusere på mange af de projekter jeg har gang i. som sagt jeg elsker at være blogger man lære en masse nye bloggere at kende. det kan føre til venskaber for livet. og det værdisætter jeg det er ikke så tit at mine blog indlæg bliver så lange. kan i bedst lide lange indlæg eller korte indlæg, som blogger sætter jeg stor pris på mine læser at i gider at kigge med og skrive Kommentar til de indlæg i kan lide. gør at jeg kan se hvad slags indlæg jeg skal lave mere af. Personligt kan jeg godt lide at være oprigtig med mine indlæg før jeg ligger dem op på bloggen. jeg tænker før jeg skriver mine indlæg. nogle gange når jeg er sur og et eller andet og har lyst til at dele min sure opstød. så tænker jeg det igennem før jeg overvejer at dele det med alle mine læsere.  har det sådan at jeg virkelig ikke vil gøre at mine læsere bliver i trist humør over mit sure opstød indlæg. Derfor er jeg menneskeligt at tænke før jeg deler noget Negativt. magter ikke at gør min blog til et negativt sted for alle jer som læser med. det er lige meget om det er drenge og piger eller voksen mennesker som er mine læser. Alle er velkommen har respekt til hvert menneske som følger med. det med at gøre andre mennesker glade er jeg god til. de skal da smittes af mit livsglad humør, Ingen fortjener at være triste over deres liv. Da jeg gik i folkeskole var jeg en dybt ulykkelig pige det kan man også se på mit før og efter billede de 2 første billeder kan i tydeligt se at jeg ikke smiler 0g viser mit smil frem. Og mine øjne ser triste ud i det år hvor billederne er blevet taget opstod Mobningen. derefter på de 2 sidste billeder er taget i år hvor jeg er blevet til en Glad pige igen. så i kan se at ens humør kan gøre meget med den måde man udstråler på billeder hvis du ser glad ud er der mere Power på en udstråling. Fremover fortrækker jeg at være en lykkelig pige som har intet at frygte som tager kampen op. frem for at være ulykkelig hele livet, lev dit liv og glem fortiden.

jppgmallehh

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar