Ikke kategoriseret

hvordan har jeg det.

Jeg synes at det er på tide at skrive et indlæg om hvordan præcis jeg går og har det. Min personlig vurdering af hvordan mit liv er nu, jeg er nogle gange lidt usikker på  de mennesker som står mig nært. er lige i en periode hvor jeg tænker kan jeg virkelig stole på de venner og veninder jeg nu har, før i sin tid har jeg haft nogle uheldig episoder med 2 personer som jeg var venner med. De misbrugte mig  hvor de bad mig gøre ting for dem som jeg ikke ville, Hvis jeg ikke gjort det de sagde til mig ville mit liv være et helved Sagde de så kaldte 2 venner. Som brugte mig man ved aldrig hvem man kan stole på. bliver dog stadig kaldt alt muligt, Jeg vælger at fokusere og værdisætter de mennesker som vil mig det bedste. så kan haters og mobberne se at mine øre ikke vil lytte til dem. det flyver langt væk. Ord er bare ord som bliver til bla bla  bla. De snakker om dem selv  når de skriver hade beskeder, det er derfor at de er usikker på dem selv. Jeg ved at jeg er meget værd end at blive set ned på og få af vide alle de  fejl folk kommer med om ens udseende. det vigtigste er at leve sit liv og ikke tænke på folks meninger om den måde man er på. Det er kun dig som ved alt det rigtige om dig. Folk som ikke kender ved intet om dig, De kender kun dit navn og ikke din historie. Lev dit liv fuldt ud og sæt fokus på de gode ting i livet. lige i dag er jeg super glad. Det kan ses på billedet et kæmpe smil alle derude og god sommer til jer <3

jppggmalousmil10986453_736665996438127_815166495107185690_n

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Carina at

    Super at høre, kære. Ja idag er det svært at vide, hvem man kan stole på. Desværre

  • Skriv en kommentar