home

must have lamper

Jeg fik lige lyst til at lave det her indlæg. Hvor jeg fandt 4 fine Lamper som jeg synes er et must have for mig. Ved så ikke om mine læsere er enig med mig, Vi har så forskellige meninger så er det meget rart at inspirere sine læser med et helt nyt indlæg som jeg ikke har skrevet så meget om. er blevet lidt ældre så er det på tide at jeg går op i ting til hjemmet,  her kan du købe den lyserøde lampe. fantasticfurniture.com   Hjerte lampen kan købes her hjerte lampe  Katte lampen kan du  købe her  sendatoy.com  den sidste lampe er en Panda bjøn lampe den kan købes her.amazon.com

jpphhggktøøøjjl

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Cecilie Wiese Bang at

    Hvor er de altså fine!!! Mega søde 🙂
    http://energitanker.bloggerspoint.dk

  • Skriv en kommentar