Ikke kategoriseret

surt opstød

Lige nu er jeg rasende min bedste ven har sendt mig en hadefuld Facebook side som kommer ud med et sygt budskab. Facebook siden hedder Hundefrit Danmark og det budskab i mine øjne er respektløst. Jeg kender mange som har hunde og det er deres kæledyr. de skal have lov til at være her i Danmark og folk som synes at det er så sjovt at lave sådan en Facebook side må have det dårligt med sig selv. jeg håber så meget at vi kan få en debat i gang omkring hunde hvis i har hunde må i meget godt skrive jeres Positiv historie herinde og på facebook så vi kan få fjernet alt fokus på denne her Facebook side i kan se her hundefrit-danmark   lad os holde sammen os som synes at hunde er søde og dejlige,

jppggghunnde1610963_738424586262268_5458550301451859133_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar