Ikke kategoriseret

Jeg skammer mig ikke at være blogger

Der kommer til at ske en masse ting på Bloggen som vil gavner alle jer som følger med. så jeg håber da at i stadig vil følge med selvom jeg ikke har lige i denne uge har skrevet indlæg min anden computer er gået i stykker. Så i går tog mig og Familien til Fona i Nykøbing Falster for at købe en helt ny computer til mig. det ville jo være øv hvis jeg ikke kunne komme på bloggen og skrive en masse positive indlæg til alle jer som følger mig, Så ja jeg er tilbage igen i blog verden intet kan få mig til at opgive det jeg brænder for. der er mange som ved at jeg brænder for at blogge. Og jeg har lært meget på 7 år med bloggen. I har læst hudløs ærlige indlæg til surt opstød indlæg til Giveaway i har lært mig bedre at kende igennem mange timers indlæg. Hvad mere kan jeg byde mine læsere, Jeg skammer mig  ikke at være blogger Jeg har lært at tackle haters de skal bare rystes af  ligesom en kakao mælk. De skal bare have noget og snakke om, Jeg ved hvordan jeg er som person er meget bedre end det, Hvis folk har noget imod at jeg bruger 6 timer foran en computer og skriver om mit liv og anmelder produkter,  Og hjælper dem som bliver Mobbet. Så skru væk fra min blog. Hvis du kun har en negativ  holdning om det,

19628_690179474420113_8216530956283844856_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar