Ikke kategoriseret

11 timer lagt for had på en hade side om mig!

Den ubehagelige dag i mit liv. I 11 timer lagt for had uden at den er blevet Fjernet fra Instagram søg på Vi_hader_malou gå ind og anmeld den Hade konto Om mig! Jeg har aldrig kunne forstå hvorfor hade mennesker som kæmper med problemer i forvejen Skal vi åbenbart rives ned fordi Haters er så Jaloux. Personen grund bag hade profilen var at jeg skulle følge personen og få alle mine følgere til også at følge personen så Den person blev set og kendt! Jeg vælger så at lade vær med at følge personen og prøve at søge hjælp på andre måder end at høre efter haderne, Jeg kontaktet så Smukke Saseline og Smukke Sarah skjodt som jeg snakket med imens jeg var alle mest ked af det! Nu håber jeg at der bliver gjort noget imod sådan nogle modbydelig hade sider. Godnat nu vi en ulykkelig pige sove og se hvad dagen bringer i Morgen,

IMG_9954.PNG

IMG_9955.PNG

IMG_9952.PNG

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

3 Kommentarer

 • Svar bente terp pedersen at

  du er såen en dejlige pige,der gør alt for sine venner,og du fortjener ikke at blive lagt for had…. kender dig ikke personlig men du har et plads i mit hjerte… føler med dig smukke <3

 • Svar Maj-Britt at

  Sødeste Malou

  Du skal hverken tro på det du læser eller høre alle disse uintelligente børn og unge siger eller skriver om dig!

  Deres mening har INGEN betydning. Alt hvad de skriver og siger har ingen værdi… Fordi – du er modsat af alt hvad de kalder dig! Du er en smukbig dejlig pige og vi er RIGTIG MANGE der godt kan se, at du er helt igennem en fatastisk pige ❤

  De børn der skriver grimt om dig og mobber dig, må være opdraget af nogle kolde og kyniske forældre uden skyggen af empati…

  Så selvom, at de er onde, så husk at de selv kæmper med at blive nogle bedre mennesker…

  Du skal bare vide, at alle vi andre er på din side ?

  Kærlig hilsen
  Maj-Britt

 • Svar Malene at

  du er så fantastisk et menneske, og fortjener ikke alt den had – håber kun alt det bedste for dig <3

 • Skriv en kommentar